APAL TEU LUR? : " Badodon mangrupakeun hiji alat paragi ngala lauk nu aya di Sunda, badodon oge masih keneh aya nu ngagunakeun salahsawiosna di daerah Kertabumi. "

Jembatan Cirahong Tempo Dulu

Para Insinyur bekerja pada perbaikan jembatan untuk lalu lintas Manondjaja (Cirahong)  (timur Tasikmalaja). 1946-1950
foto: tasikmalaya.yolasite.com

Posting Lainnya

Ngabuburit @Alun-alun Ciamis
Raden Aria Koesoemadininggrat, Bupati Galuh (1879)
Situs Singaperbangsa III
Tirta Sumber Jaya Cipangalun Ciamis
Pending Emas Peninggalan R.A.A Koesoemadiningrat

Berita Foto Lainnya

Berikan Komentar Lewat Account Facebook

5 Responses to “Jembatan Cirahong Tempo Dulu”

  1. Chidot Kelana

    Sep 11. 2012

    hehheehe untung ane g ngalim yes.. jaman2 ntuuuh hehehe….

    http://www.tabungansurga.or.id

    Reply to this comment
  2. SMA Informatika Ciamis

    Sep 29. 2012

    aya keneh lah foto-foto heubeul…. keren gan!
    nice info…..

    Reply to this comment
  3. Mumus Guevara

    Feb 02. 2013

    aya nu bisaeun teu urang ciamis nyieun nu kieu .

    Reply to this comment
  4. Indra

    Feb 06. 2013

    para insinyur? lebih tepatnya serdadu belanda karena mereka membawa senjata.

    Reply to this comment
  5. Way Wey Huhu

    Aug 15. 2013

    baudna hungkul aya mren 2 drem mh………..

    Reply to this comment

Leave a Reply

Connect with Facebook

Informasi Lainnyaclose