Mahkota Prabu Haur Kuning

Mahkota Prabu Haur Kuning

mahkota prabu haur kuning

ieu mahkota prabu haur kuning. Raja terahir nu nurunkeun teureuh2 para adipati2 di galuh. ti kawit garatengah (manonjaya), barunai(imbanagara), cibatu(nu kiwari jadi ciamis).

sumber: Ilham Purwadipraja‎/PANGAUBAN GALUH PAKUAN